Snacka om att ändra sig snabbt...

Nej, nu ska vi verkligen försöka oss på ett december bebis :-D  om den föds på jul eller nyår så får vi ta det då och göra det bästa av saken ;-)

Är hemma idag vrålförkyld, usch och fy! Hela familjen ligger däckad i förkylning och feber.

Jag tror jag har ÄL på gång för jag har mensvärk, vi myste till det igår och får ta och göra det imorgon också OM vi känner oss friska ;-)

December bebis Here We Come!!!

BIM 12-14/4 =)  fler som har Bim då??





                                             

Blev inget Wii!!!

Ikväll hade jag mary kay visning, min kompis visade produkterna. och jag sa innan att jag INTE skulle köpa nått, men tjooo nu sitter jag här med en maskara och en kräm som ska reducera mörka ringar under ögonen och 350kr fattigare ;-)  haha... hoppas de är bra produkter.

I bebis fronten så står det still, men blir det så blir det men inget vi försöker pricka in, vill inte ha en bebis med bf 31/12 Hur kul är det för barnet sen när det blir äldre och Ingen av kompisarna kan komma och fira barnet pga jul och sen nyår och folk är bortresta osv?!

Funderade förut på att köpa ett Nintendo Wii, med Wii fit då sista droppen rann ner igår då min mormor sa att jag blivit tjock!!!! Jooo tack jag vet. men både min mormor å mamma säger att hon menade väl och inget illa. Hon tycker det är fint med runda tjejer!!! hua!!!
Men det slutade med att jag köpte en dans matta till xbox360´n och sparade 3500kr på det köpet ;-)

Vill bara gråta...

Varför vet jag inte men känns som den inte är långt borta =(
Allt känns så jobbigt just nu. Är bara sååå trött, har mensvärk till och från=mensen kommer komma på BIM dagen, träffar knappt min dotter känns det som och när jag väl slutat jobbet så är hon grinig och trött när jag kommer hem =( , gubben är små grinig för dottern vägrar sova middag om dagarna fast hon är jätte trött och det är sena dagar på jobbet =(

ville bara skriva av mig lite...

Jag ser att det är en tapper...

läsare som följer min blogg, vore kul om du skrev och kanske tipsade någon annan om min sida :-D

Våran "kamp" om ett syskon till våran dotter, mitt liv som mamma, livet med våran underbara dotter och knäppa katt ;-)  Handlar ju min blogg om just nu.


Fick den här informationen av en kompis...

Som hittade det på nätet.
Vet inte riktigt om det stämmer in på mig men, lägger upp det ändå om någon annan är nyfiken ;-)



Hmm hoppas ni ser litegrann vad som står lyckades inte att kopiera in texten direkt då det inte riktigt ville sig.


Just nu sitter jag och väntar på att min man och dotter ska vakna så vi kan gå ut och gunga och sen åka och handla en ny kudde åt henne. Hennes förra kudde tappade formen i tvättmaskinen och sen tog våran katt den till hans tron :-D haha, så han ligger på kudden Hela tiden det är ju liksom hans ;-)

Jahapp!!!

Då blev det inte som jag hade hoppats på och velat. Att ta bidraget och vara hemma med dottern :-(
 Jag måste typ säga upp mig för det är tydligen inte många arbetsgivare i våran kommun som beviljar tjänstledigt mot bidraget..Morr!!!

Men nu kämpar jag att få jobba 50% iallafall och hoppas att det kommer gå igenom då dottern börjar på förskolan i augusti. Vägrar jobba 75% det blir FÖR långa dagar för henne på fsk!!!

Jag tror inte vi lyckats den här månaden :-(  tror inte ens jag har haft ÄL :-( har inte haft den där värken jag brukar ha och de där flytnignarna :-(  så hoppet den här månaden är nog borta!!! sen känner jag att jag håller på att få lite mensvärk som jag brukar få ungefär 1vecka innan eller mer från BIM dagen :-(

RSS 2.0